Защо жените губят привлекателността си?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Защо жените губят привлекателността си?
32030

Защо жените губят привлекателността си?

Често пъти, оправдавайки изневерите си, мъжете сочат като причина факта, че жена им вече не „струва“. Занемарила се е, престанала е да следи за външния си вид, напълняла е, станала е ленива, а и за капак е станала нервна и крива. А и интересите й са станали едни… – заплесва се по сапунки или любовни романчета. Накратко казано, няма за какво да говориш с такава жена, а й не е много за гледане. И започваш да търсиш навън нещо по-различно. За същото говорят и жените-любовници, оправдавайки връзките си със женени мъже. Те са сигурни, че причината е именно съпругата, която е изгубила привлекателността си ( възможно е да не имала никога такава), че дори е станала истеричка, скандалджийка или просто глупава.

Веднага възниква въпросът: къде ми бяха очите? Нима когато бяхме гаджета, когато й направих предложение, нима не видях каква всъщност е жена ми – че е ограничена, посредствена и непривлекателна? Защо никой не казва , че се жени за грозна, размъкната истерична глупачка. Но след известен брой години подобни обвинения не са рядкост. Възниква въпроса – защо? Къде е отишло хубавото, което е било? От къде се е взело това лошото, което сега се е намърдало?

Познато е твърдението, че какъв ще стане един мъж зависи от жената до него. Редом с кралицата той става крал, а до чистачката стои също чистач. Много жени са подтиквали и помагали в политическите кариери на съпрузите си, или са защитавали бизнеса на половинките си.

Но и обратното е вярно. Една жена може да провали мъжа си.

Но нека се замислим, дали мъжът не влияе на жената до него? Безусловно. Ако и той се е отпуснал в руслото на сивия живот и той също е оглупял? Може би е добре, мъжете, които се оплакват от жените си, да се погледнат в огледалото, просто за да видят причината за негативните промени в своята жена. И преди да започнат да търсят по-привлекателен вариант, да помислят дали поредната „най-готина“, след време няма да стане такава, каквато е жена му в момента, т.е. той няма да я направи и нея такава.

Защото принцесите са жени за принцове, а при чистача всяка кралица ще бъде принудена да стане чистачка!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft