Защо не изпитвате оргазъм

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Защо не изпитвате оргазъм
43111

Липсата на женски оргазъм може да се отдаде, както на физически, така и на психически проблем ако една жена достига върха на удоволствието при мастурбация, няма физически причини тя да не свършва при реален с*ксуален акт. Да видим няколко възможни причини, дължащи се на проблемите в съзнанието й.

 Неспособност да се отпуснеш с партньора си. Ако мъжът до теб е нов или просто те е срам, няма как да му се довериш, може би от срам. Да, но така как искаш той да те издигне до висините на оргазма?

 Страховете от това да не забременееш, прихващане на полов предавани болести, страх да отдадеш себе си и да загубиш своите граници, страх че ще бъдеш с некрасиво лице по време на оргазма, страх от близост.

 Неправилното дишане може да е причина за провала. Правилно е да слееш дъха си с този на партньора.

 Няма условия – мислиш за хората в другата стая или нещо подобно

 Личните притеснения за формите на тялото могат да сринат цялата ти романтична нагласа. Забрави за комплексите и стигни до мощен оргазъм!

 Строго възпитание. Морала не ти позволява да се отпуснеш, защото с*кса за теб по внушение на твоите родители е нещо грешно. Забрави тези твърдения. Любовният акт е нещо невероятно, доставящо върховно удоволствие за мъжа и жената.

 Не познаваш добре себе си и тялото си. Опасения да не би да получиш женска еякулация , която смяташ за неволево уриниране, неразбиране какво се случва с теб по време на оргазъм.

Неприятен спомен от миналото на тази тема. Ако в миналото мъжът не те е накарал да стигнеш до оргазъм , ти си мислиш, че и сега това едва ли е възможно.

 Ако жената знае, че с*ксът е само за една вечер, тя не желае да се разхрива пред него, защото оргазма е нещо много лично.

 Прекалено много мисли за оргазма и се старае много

 Мъжа свършва толкова бързо, че ти дори още не си почнала. Какво по дяволите прави той? На жената са и необходими повече от 5 минути, за да достигне тавана на удоволствието. Правилно е да му помогнеш да отложи еякулацията.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft