Кога е редно да плаща мъжът и кога-жената?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Кога е редно да плаща мъжът и кога-жената?
25742

Някои жени смятат, че мъжът е длъжен да плаща всичко , дори автобусния им билет. Други пък искат даже сметката в ресторанта да бъде поделена надве. И едните, и другите не са прави.

Кога плаща мъжът?
Всеки път, когато те кани на среща - защото плаща винаги оня, от когото е дошла инициативата. Задачата на партньора ти е да избере място, което му е по джоба. Друго нещо е, че възпитаната дама никога не избира в ресторанта най-скъпите и най-евтините ястия, защото в първия случай ще се покажеш меркантилна, а във втория ще проявиш неуважение към спътника си.

Кога плаща жената?
Ако именно ти си го поканила на среща. Да-да, бъди готова да платиш и неговата сметка, така е прието. Възможно е мъжът да прояви благородство и да не ти позволи да извадиш портмонето си, но в такъв случай настоявай да поемеш разхода наполовина.

Ти трябва да платиш сметката си, ако си сигурна, че това е последната ви среща. Иначе ще му дадеш надежда за продължаване на отношенията.

Когато отивате за първи път на почивка заедно, трябва да си платиш сама билета и нощувките в хотела. Мъжът, който разчита на сериозни отношения с жената, ще й позволи да бъде самостоятелна. Ако партньорът ти настоява да те освободи от всякакви разходи, бъди готова той да диктува условията на съвместното ви прекарване на времето.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft