Как зодиите на родителите влияят на детето

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как зодиите на родителите влияят на детето
75634

Знакът на Зодиака се определя от положението на Слънцето в Зодиакалния кръг в момента на раждането на човека. Две Слънца родители, съединявайки се, се ражда трето Слънце. По закона на природата третото Слънце - детето‚ просто не може да не прилича на двете родителски Слънца. В астрологията Слънцето се смята за покровител на любовта и плодовете от нея‚ затова именно в него е заключена връзката между родителите и децата. Например ако единият от родителите е Овен‚ детето ще има предразположеност към заболявания на органите на главата. 

Всеки зодиакален знак има много качества . И детето може да възприеме някакви определени качества от Слънцата родители . То може да възприеме всички качества или едно. Особености има‚ когато и двамата родители са родени под един и същи знак‚ например Риби. В този случай в характера на детето ще има повече родителски качества и организмът му ще е по-податлив на заболяванията на родителските знаци.

Качествата на знаците на Зодиака от единия и другия родител не се изработват у детето в течение на живота му. Те са си в него още от мига на раждането му . Припомнете си зодиакалните знаци на родителите си и ги съпоставете със своя характер. Може би качествата на родителите ви не са така ярко изразени у вас‚ но те представляват значима част от характера ви.    

Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft