Как влияят огледалата на съзнанието ни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как влияят огледалата на съзнанието ни
1557

Ако обичате дълго да се застоявате пред огледалото , имайте предвид, че това не е съвсем безобидно. Огледалото не само приема отражението, но го и връща обратно и въздейства на организма, като коригира ритъма на работа на определена система или орган. Използвайки това му свойство, всеки от нас може да повиши настроението и самочувствието си. Случва се и обратното - ако някой прекали със стоене пред огледалото , може да си нанесе вреда на здравето.

Всеки от нас излъчва инфрачервени лъчи - това е факт. Срещат се двама души и още от пръв поглед се харесват. Има предположение за това, че при такава двойка излъчванията по честота и резонанси си допадат и са твърде хармонични. Или пък обратното - не ви харесва даден човек и не можете да си обясните защо. Това значи, че вашите честотни спектри са несъвместими и хармонията между вас е невъзможна.

Какво ще стане обаче, ако на човек му въздейства неговото собствено излъчване, което се отразява в огледалото . Специална група учени са започнали да разработват нов метод на лечение. Основата му е в това, че ако тялото на човек се постави под огледалото или точно срещу него, то неговото собствено излъчване ще се върне към него, въздействайки негативно върху отделните системи в организма.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft