Как да отслабнем с бодифлекс

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Как да отслабнем с бодифлекс
6590

Според редица специалисти, дишането с участие на диафрагмата подобрява здравето и самочувствието, насища организма с кислород, значително увеличава обема на белите дробове, активизира обмяната на веществата и не на последно място - повишава съпротивителните сили на организма. Бодифлекс или т. нар. дихателна гимнастика за отслабване е практична, лесна и ефективна програма, която зарежда организма с енергия и бързо редуцира умората, а дълбокото дишане има изумителен ефект в планината.

Още от древни времена хората са използвали дълбокото диафрагмено дишане, за да поддържат своето здраве и да подобрят общото си здравословно състояние. Смята се, че днес съвременният човек диша повърхностно, използвайки едва 20% от своите бели дробове.

Идеята хрумнала на Грир Чайлдърс - американка, която нарича своята програма "нелекарствено чудо". Бодифлекс се базира на дихателни упражнения, които обогатяват организма с кислород, спомагайки същевременно за редуциране на килограмите и за по-лесно лечение на хронични заболявания. Известна е и ролята на кислорода за протичащите в организма процеси: активно участва в процесите на метаболизъм, подобрява кръвообращението и храносмилането и намалява количеството на мазнините. Редица учени поддържат тезата, че дихателните упражнения, съчетани със стречинг, са много по-ефективни от обичайните физически упражнения.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Упражнения и фитнес
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft