6 Февруари 2012
25275
Една от причините, поради които децата не са много благоразположени към зеленчуците е, може би, повишената им чувствителност към горчивина . Досега това беше голям проблем, но учените от Университета в Темпъл, Филаделфия са намерили начин за справяне със ситуацията.

Горчивината на зеленчуците може да се регулира
Заливането на зеленчуците със сос
Помощта на ябълковият оцет
Чувствителността към горчивия вкус
Учените предлагат зелени зеленчуци
Децата били анкетирани
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за родители"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари