Как да се спасим от бръчките?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Как да се спасим от бръчките?
9320

От поява на бръчки най-застрашени са участъците на кожата около очите, шията, челото, областта на деколтето и ръцете. Съвременният пазар буквално прелива от всевъзможни антивъзрастови средства, сред които кремове, козметични процедури, гелове, лосиони и др. За съжаление твърде малка част от антивъзрастовите продукти, предлагани на пазара съдържат натурални ингредиенти, които наистина могат да предотвратят образуването на бръчки и да забавят процесите на стареене.

Кремове против стареене
Кремовете против стареене защитават кожата, помагат да се възстанови нейното здраве, поддържат нейният тонус и предотвратяват образуването на бръчки, придавайки на кожата по-стегнат вид, с помощта на високото си съдържание на колаген.
Въпреки, че много фирми предлагат продукти за редуциране на признаците на стареене, повечето от тях действат само в продължение на 10 минути.

Маски за лице
Козметичните маски са едно от най-популярните средства против стареене. Единственият им недостатък е рискът от алергична реакция и раздразнение на кожата. Действието на маските се основава върху стесняването на порите, което придава на кожата по-стегнат вид.

Гелове и пяна
Геловете и различните видове пяна против стареене, не толкова редуцират видимите бръчки, колкото придават на кожата здрав младежки блясък. Изборът на такива средства трябва да бъде продиктуван от типа кожа и от съставните ингредиенти на продукта, т.е. трябва да се провери тяхната безвредност за здравето.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Красива кожа
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft