2 Септември 2014
12079
Съставки:
чаша вода,
половин чаша олио,
чаша захар,
2 чаши брашно,
2 супени лъжици конфитюр по избор,
2 ябълки,
бакпулвер,
4-3 лажици какао на прах,
50 грама тъмен шоколад
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките и ги рендосайте. Всички съставки с изключение на шоколада се смесват добре, и добавяте ябълките в сместа.
Разбъркайте няколко минути, след което сместа се изсипва в тиган намазан с масло и поръсена с брашно
Печете 40 минути на 180 градуса.
Към горещия сладкиш прибавете глазура от разтопен шоколад. По желание, почерпете със сладка подправка или сезонни плодове.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари