Какви сте във връзката си представителите на различните кръвни групи?

вход през zajenata.bg
8459
0-лева кръвна група
0-лева кръвна група Кръвна група А Кръвна група В Кръвна група АВ

0-лева кръвна група

І група (45%)
Природата е снабдила О с всичко необходимо, за да бъде един брак успешен и интересен. Те са общителни, обичат веселието, харесва им да общуват с интересни хора и да се занимават с необикновени неща. Стараят се винаги да запазват топли и приятелски отношения с партньора, дори ако възникнат проблеми. Най-силната им черта е тяхната приспособимост. Докато другите двойки все още само започват да привикват към съвместен живот, О вече отдавна се чувстват на мястото си. Съвместният живот със спонтанните О е лишен от рутина. Всекидневието ги отегчава и това се проявява най-силно в секса. Нуждаят се от изненади – секс на неочаквани места, в необичайно време.

Мъжът. Обича секса. Талантлив съблазнител. В същото време си пада по жени, които го карат да чака. Избраницата му няма да бъде разочарована – по правило той е изключителен любовник.

Жената. Привлекателна и ревнива. Иска мъжът винаги да е с нея, а жаждата й за секс може да го доведе до изнемога (но и да го зарадва). Избира си решителни мъже с бляскава външност.
 

1 2 3
4
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft