10 жълти лампи за сезона

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
10 жълти лампи за сезона
4231

жълта лампа

Този сезон ярките цветове са на мода и то не само по отношение на тоалетите ни, а и за интериора на дома. Неонови цветове , блок цветове и изригващи пастелни нюанси са в своя апогей по модните подиуми и във фешън списанията.

А жълтото е един от ярките цветове на дъгата, при това зареден с много настроение. Затова четете внимателно затова как да освежите дома си с жълти лампи и да бъдете ултра модерни.

жълта лампа за настроение

В ъгъла на стаята или на странична масичка, в офиса или в коридора – няма нищо по-добре от малко блясък, какъвто неминуемо ще ви достави лампа със слънчев жълт абажур .

А ако добавите лампа с жълт абажур в стая в черно и бяло, това няма да отнеме от модернистичното усещане, дори напротив. Това е класическа комбинация. Ако използвате лампа с жълт абажур е детска стая, това ще направи стаята по-ярка и така ще стимулира креативността и мозъчното развитие на децата.

лампа с жълт абажур

И все пак внимавайте да не комбинирате жълтата лампа с твърде много елементи от същия нюанс. Жълтото може да се превърне в доминиращ цвят и да натовари атмосферата, да ви изморява. Но ако за комбинация използвате по-приглушени нюанси, пространството у вас лесно ще се превърне в изключителнно вдъхновяващо място, стимулиращо ви както да почивате, така и да се развихрите.

жълта лампа в интериора

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft