10 промени, които ако направите ще свалите до 10 кг

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
10 промени, които ако направите ще свалите до 10 кг
14932
10 промени, които ако направите ще свалите до 10 кг

Когато Джо Бернщайн беше само на 25, той тежеше 154 кг. Диетите не дадоха резултат. След това пусна в живота си някои прости навици, които накрая доведоха до положителни промени във външния му вид и чувствата му към себе си. Сега Джо работи като личен треньор, помагайки на хората да направят по -добър избор за по -здравословен начин на живот.

Ние ви предлагаме възможността да използвате следните правила, за да постигнете страхотни резултати.

 

Така изглеждаше Джо преди. И тук също можете да видите невероятните резултати, които постигна с простите си навици.

1. Спрете да пиете калории

Това означава, че е по -добре да избягвате пиенето на сода, сок и сладък чай. Дори ако това е единственият навик, който приемате, той може да ви помогне да отслабнете 22 кг (48,5 фунта) за три месеца. Понякога дори не осъзнаваме, че пием около 2000 калории на ден.

 

2.

Забравете за готовите бизнес обеди

... и вземете хубава кутия за обяд, пълна със здравословна домашна храна, за работа.

 

3. Прекарвайте по -малко време на пътя

Велосипед ще ви помогне да спестите няколко часа от личното си време, като същевременно запазите нервите си. Свободното време, което получавате, може да се изразходва за здравословно готвене и тренировки.

 

4. Научете се да готвите вкусни ястия

... и как да се насладите на готвенето. Рецепти от интернет, готварски предавания и класове с мили хора ще ви помогнат да поемете по пътя на готвача.

 

5. Опитайте се да разберете стойността на естествената храна

По -добре е да изберете местни и пресни продукти, които могат да „съживят“ вкусовите ви рецептори и да накарат тялото да отслабне.

 

6. Вземете куче

Активната сутрешна разходка с вашия четирикрак приятел е най-доброто нещо, което можете да направите, за да увеличите метаболизма и мозъчната си активност. Всъщност не е необходимо да си вземете куче - основното е, че трябва да намерите причина да се разхождате сутрин.

 

7. Купувайте органична храна

Не става въпрос за силни маркетингови претенции като „без ГМО“ или „биологичен продукт“ - става въпрос за навик да се избират храни с по -високо качество. Да, тази храна може да изглежда скъпа, но щом откажете готови ястия, бюджетът ви ще се нормализира.

 

8. Обърнете внимание на качеството на месото

Би било чудесна идея да увеличите броя на вегетарианските обеди и вечери, които ядете, което означава повече зеленчуци, плодове, ядки, семена, култури и бобови растения. Ако не сте готови да откажете месо, обърнете внимание на неговото качество и произход.

 

9. Оставете отношенията, които ви тежат

След като се раздели с бившата си съпруга, Джо трябваше да изгради живота си наново и това беше напълно нов живот - здрав и съзнателен. Не е необходимо да се държите толкова радикално. Всеки има връзка, крайно време е да приключи.

 

10. Променете себе си както физически, така и психически

За да не позволите теглото си да се върне, важно е да правите повече от упражнения и да се храните правилно. Цялата умствена работа в главата ви има значение: от самото начало, когато сте започнали да се отказвате от някои стари навици, до момента, в който сте осъзнали и почувствали своето ново аз.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft