14 модерни асиметрични прически за 2014

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
14 модерни асиметрични прически за 2014
32338
14 модерни асиметрични прически за 2014

Експериментите с различни асиметрични прически са хит в последните години. Представяме ви няколко идеи за такива прически в различни дължини.
Прическата разбира се зависи от вашия начин на живот и индивидуалност .

Но бъдете сигурни, че може да намерите нещо за себе си, което ще ви накара да се чувствате добре, защото прическите са много разнообразни. Разбира се, трябва да ги съобразите и с формата на лицето си, защото една прическа може да изглежда много добре на снимката от списанието, но не означава непременно, че ще ви стои добре. Прическите за къдрава и права коса също са различни. Друг важен фактор е дължината на косата,  асиметрията не изглежда по еднакъв начин на дълга, къса или средна дължина.

Къси асиметрични прическиКъсата коса е все по-популярна сред младите момичета и жени. Те осъзнават, че могат да бъдат секси и готини с къси прически. Тези прически от своя страна са доста различни, от изключително къси, до дължина до ухото. Много добра прическа е пикси прическата , която е много къса и разбира се, с асиметрия. Тя изглежда готино и свежо във всяка ситуация. Просто в горната част на главата може да имате по-дълга коса, например бретона. Не трябва да забравяме и друга разпространена прическа, която отново е с къса коса, която постепенно става дълга от другата страна на главата. Тази прическа е особено добра, когато добавите и бретон към нея.

Дълги асиметрични прическиДългата коса ви дава възможност да направите много неща и да опитате много прически. Ако сте смели и уверени в себе си, ако не ви е страх от голямото внимание към вас, тогава ви препоръчваме да подстрижете косата си под ъгъл или да изберете друга интересна версия. Можете да подстрижете косата си късо на врата и да я направите постепенно по-дълга в предната част.

Средни асиметрични прическиПрическите със средна дължина са по- гъвкави и ще ви дадат възможност да експериментирате с различни стилове. Асиметричната прическа изглежда по-интересно тук, защото дължината на косата е по-различна. Прическите тип каре (или боб) са най-популярни, защото са много женствени и секси. Асиметричната прическа тип каре е невероятна за права коса, защото се подчертава от красивите кичури. Това не означава, че карето на къдрава коса не е красиво, просто може да не е толкова ефектно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft