17 модерни прически на пластове - най-красивата рамка за всяко лице (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
17 модерни прически на пластове - най-красивата рамка за всяко лице (Снимки):
56393

Модерната многослойна коса с бретон тип "завеса" изгражда класическа, обемна прическа. Добавената текстура, движение и форма с помощта на наслоената техника. Скучната, безжизнена визия мигом се превръща в много по-завладяваща и "жива"!

Козметологът Кристен Одонъл от Стюбенвил, Охайо, е експерт по слоеве и бретон. „Ако пътят на косата е отстрани или ако изберете прав бретон, това придава напълно различен вид“, посочва Одонъл.

Най-добрата част от наличието на слоеве е способността им да демонстрира нов стил, без да губите много от дължината на косата си. Бретонът завеса и слоевете, оформящи лицето, създават чисто нов облик без нужда от голямо "орязване" на косата.

За следващото си посещение в салона разгледайте тези примери за модерна многослойна прическа с бретон завеса. Споделете ги с вашия фризьор, за да ви помогне да изберете коя прическа ви подхожда най-добре.

Рошав боб с по-дълъг бретон

рошав боб дълъг бретон

Изберете разрошен боб с по-дълъг бретон за жени с по-удължена форма на лицето. По-дългите лица и дългата коса са склонни да издължават лицето надолу още повече.

Многослоен бретон-завеса за жени над 30 години

многослоен бретон

Изберете многослоен бретон-завеса, ако сте жена над 30 години, която иска допълнително да оформи красиво лицето и не иска да се откаже от дългата коса.

Ресните на "завесата" придават без усилие готин вид на по-дългата коса, независимо дали бретонът е оформен нагоре или надолу.

Прическа на пластове с бретон завеса

пластове с бретон

Многослойна прическа с бретон тип завеса е идеална за добавяне на форма към дълга, права коса. Многослойните прически примамват движението в косата, добавяйки обем и ефект на коса, която "тече".

Дълга вълнообразна коса с бретон-завеса

дълга чуплива коса с бретон

Дългата вълнообразна коса с разделен бретон може да превърне гладката коса в хипнотизиращо произведение на изкуството. Изберете дълги меки слоеве, за да подобрите визията си тотално. 

Коса на слоеве с дълъг бретон-завеса

коса на слоеве с бретон-завеса

Призовавам всички жени, които се стремят да изпълнят мечтата си през целия си живот да станат русалки, да изберат тази многослойна прическа с дълъг бретон! Тя ще подчертае дължината, като добави характер около лицето. 

Къс боб с бретон завеса

къс боб с бретон завеса

Ако имате коса със средна текстура, говорете със стилиста си за къс боб с бретон завеса. Този многопластов стил е очарователен сам по себе си. Оформете централната част на ресните далеч от лицето.

Бретон, разделен в средата, за жени над 60

бретон за жени над 60

Бретонът, разделен в средата, за жени над 60 години е добър избор за дами, които не искат да се ангажират с плътен бретон. Помолете стилиста ви да отреже бретона на нивото на носа/скулите. Това ще създаде мека рамка на лицето, която не изисква много честа поддръжка и стилизиране.

Бретон-завеса за жени над 40 години

бретон завеса над 40

Помислете за бретон тип "завеса", ако сте дама над 40 години, за да преобърнете визията си буквално на 360 градуса. Тази прическа е добър избор за жени с овални форми на лицето. Изглажда всички несъвършенства на лицето, като сваля десет години от възрастта ви!

Бретон завеса за дълга коса

бретон завеса дълга коса

Бретон-завеса за дълга коса е задължителен за модерното настроение от 70-те. Тази вълнообразна прическа с пластове и бретон обрамчва красиво лицето с ресни под линията на веждите.

По-дълъг френски боб с бретон завеса

дълъг френски боб с бретон

Помислете за по-дълъг френски боб с бретон-завеса, ако косата ви е с фина до средна текстура. Поддържането на фината коса малко по-къса добавя ефект на плътност. 

Слоеве за рамкиране на лицето

коса на слоеве със слоест бретон

Помислете за нежни слоеве за рамкиране на лицето, ако сте готови да се откажете от дългата, тежка на вид коса с еднаква дължина. Наслоената прическа е много по-гъвкава, носена нагоре или надолу.

Бретон завеса за къса, къдрава коса

бретон завеса къдрава коса

Не се колебайте да изберете бретон завеса дори при много ситни къдрици. Той създава красива рамка за лицето и добавя нотка на безгрижна небрежност към визията.

Рошаво шаги с бретон завеса

шаги с бретон на слоеве

Слоеве и в прическата, и в бретона. Допълнете тази визия с ярък цвят или балеаж, за да е още по-ефектно.

Дълъг боб с пластове и бретон

дълъг боб с пластове

Дълъг боб с бретон и пластове е идеален вариант за фина до средно плътна коса. Прическата на пластове с бретон придава на фината коса повече обем и плътност, особено ако я оформите на плажни вълни.

Бретон-завеса в за ретро-прическа на слоеве

многослойна прическа

Бретонът-завеса на пластове внася модерен привкус в ретро-атмосферата на тази прическа. Страхотно за средна до гъста коса, като най-късата точка на бретона започва централно над носа, постепенно удължавайки се встрани.

Средно дълга шаги прическа

средно шаги с бретон

Тази рошава прическа със средна дължина е шик и секси! Ако търсите повече текстура, многото слоеве предлагат много движение и обем.

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft