Тези 4 цветя са истински магнит за пари - посадете поне едно в дома си, за да привлечете успеха и пачките:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Тези 4 цветя са истински магнит за пари - посадете поне едно в дома си, за да привлечете успеха и пачките:
4846
Източник: blitz.bg
Тези 4 цветя са истински магнит за пари - посадете поне едно в дома си, за да привлечете успеха и пачките:

Вече сме писали за растенията, които могат да донесат любов на дома ни, ако си ги засадим и отглеждаме вкъщи. Днес, обаче, ще отидем още крачка по-напред и ще ви запознаем с цветята, които имат свойството сякаш да привличат парите и богатството в дома на собственика си.

Дори и да не вярвате напълно в написаното по-горе, вероятно поне сте съгласни, че съществуват предмети, които сякаш са заредени с някаква енергия (положителна или отрицателна), която успяват да предадат на собственика си.

Оказва се, че растенията имат абсолютно същите свойства и могат да влияят на средата на енергийно ниво. 

И така - кои са 4-те зелени магнита за пари у дома - растенията, които ще ни направят богати, ако ги засадим вкъщи?

Ето тези 4 растения:

Дърво на парите

дърво на парите

Неслучайно може да видите такова растение в някои банки или счетоводни отдели. Където е то, винаги има пари. Защо и вие да не си сложите едно такова у дома. Не бързайте да го купувате обаче.

По-скоро отчупете от някъде малък клон и така един вид вие сами си хващате късмета След това го поставете в малко вода. То бързо пуска бели корени, а след това го засадете в саксия.

Според Фън Шуй е добре дървото на парите  да бъде позиционирано на прозорец с южно или югоизточно изложение. Заоблените му форми акумулират положителна енергия, идваща от парите.

Dracena Sander

драцена сандер

Това растение символизира кариерния растеж. Където пък има професионален просперитет, обикновено има и увеличение на доходите. Добре е да поставите в дома си и едно такова бамбуково растение. Така ще привлечете повече финанси.

Папрат

папрат

Тя символизира трупането на богатство. Добре е обаче това растение да не бъде оставено да изсъхва. Колкото по-добре изглежда цветето и колкото повече грижи се полагат за него, толкова по-добре ще бъде и вашият портфейл.

Дърво на желанията

дърво на желанията

Някои дори му викат „Доларово дърво”. Има обаче нещо важно. Не е хубаво вие да си купувате такова растение, добре е то да ви бъде подарено, затова просто намекнете на някой ваш близък, че копнеете именно за такова.

Освен това не забравяйте, че ако не полагате достатъчно грижи за него, ефектът може да е обратен. Колкото повече се стараете при отглеждането му, толкова по-голямо ще е финансовото ви благополучие, гарантираме ви.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft