5 неща, за които не трябва да разказвате на никого!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
5 неща, за които не трябва да разказвате на никого!
2276
5 неща, за които не трябва да разказвате на никого!

Не е чудно, че нашите предци са казвали, че мълчанието е злато

Говорите за работните си дни и почивните дни, показвате снимки на вашето семейство и приятели в социалните мрежи, споделяйте най-интимното с широката публика. 

Но безопасно ли е всичко това?

Силата на думите не може да се подценява. 

Зад всяка изречена фраза се крие мощно енергийно послание. 

Понякога хората реагират на нашите думи и действия по различен начин, отколкото очакваме от тях.

Например някой реши да сподели добрите новини за закупуването на жилище. На новия собственик изглежда, че всички ще се радват за него и ще си помислят:

„Браво! Нека се чувства комфортно да живее в нова къща! ” Но всъщност може да има недоброжелатели, които или завиждат, или желаят проблеми. Енергията на тези думи и мисли ще действа разрушително.

И така, за какво е по-добре да мълчим? И какво спокойно можете да кажете на приятелите си? Ето какво не трябва да споделяте:

Планове.

Няма нужда да казвате на всички за това, което ще правите. Такава е човешка природа: онези, които завиждат могат да го съкрушат. Когато все още нищо не е ясно, всичко е нестабилно и само в мечтите ви, не казвайте за това на онези хора, за които вашите планове не се отнасят пряко.

Кавги и скандали.

Ако говорим за домашни разногласия в семейството или дребни кавги с любим човек, по-добре е да не посвещавате приятели и роднини в тази информация. И ето защо.

Постоянно обсъждайки и преразказвайки подробно същността на конфликта, вие провокирате тяхното развитие, подхранвате целия този негатив с вашата енергия и енергията на онези, които ви слушат.

Добри дела.

Също така не е обичайно да се говори за вашите добри дела. Смята се, че само Бог трябва да знае за това и Той ще ви благодари. 

Успехи.

Не е необходимо да се хвалите и с постиженията си. Резултатите от вашите трудове и постижения вече са видими. Постоянен акцент върху това колко си добър, предизвиква само проблясък на завист в недоброжелателите ви. И кой знае, изведнъж късметът ще ти обърне гръб?

Приходи.

Не е обичайно да споделяте за доходите си. Както се казва, парите обичат тишината. Причината е същата - завист. Със сигурност има някой, който смята, че печелите твърде много. И кой знае колко силна е енергията на този завистлив човек? По-добре е да запазите тази информация в тайна.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft