5 трика в гримирането, с които може да скрием 10 години от лицето си без проблем

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грим
5 трика в гримирането, с които може да скрием 10 години от лицето си без проблем
14798
5 трика в гримирането, с които може да скрием 10 години от лицето си без проблем

Гримът на очите е изключително важен. Именно той подчертава красотата на огледалото на вашата душа.

Въпреки това, гримираните очи може едновременно да подчертават цвета на очите ви и да ви дадат бонус 10 години отгоре

 

Техники за грим

Днес ще ви кажем кои техники за гримиране на очите трябва да бъдат изключени, за да не изглеждате по-стари от вашата възраст. Особено тези съвети ще бъдат подходящи за дами над 50 години.

грим за жени над 50 години

Техниката на нанасяне на грим от професионален гримьор винаги се определя от много фактори. А възрастта е една от най-важните характеристики.

С възрастта еластичността на кожата значително се влошава и следователно е необходимо да се използват напълно различни средства и методи


ОСНОВНИТЕ ГРЕШКИ НА ЗРЕЛИТЕ ЖЕНИ при ГРИМа НА ОЧИТЕ

Прекалено широки тъмни вежди.

Такива вежди могат значително да "тежат" . Най-важното в гримът е лекотата и естествеността. Опитайте се да използвате моливи и сенки за вежди.


Черна очна линия

Не забравяйте да използвате цветна очна линия, за да съответства на очите ви. Черната очна линия подчертава умората на очите и подчертава торбичките под очите.

Използване на спирала за долните мигли

Разбира се, всичко е много индивидуално. Някой може да не хареса лицето си без този елемент. Въпреки това зрелите жени трябва да слагат на миглите с изключително внимание.

Недостатъчна употреба на тонални продукти

Тоналните продукти са предназначени да маскират несъвършенствата. Коректорите, например, могат успешно да скрият някои бръчки и сенки под очите. Въпреки това, недостатъчното поставяне или твърде многото средства незабавно ще съсипе целия грим.

Избягвайки тези грешки, можете да подчертаете достойнството на лицето си и да скриете недостатъците му. Разбира се, има още много малки тайни за грим, които ще ви накарат да изглеждате млади и естествени.


 
ПРЕПОРЪКИ ЗА ГРИМ ЗА ЖЕНИ НАД 50 ГОДИНИ

Когато избирате основен цвят, опитайте се да се заложите на топлите цветове. С тях лицето ще изглежда отпочинало и свежо.

Сенки
Не забравяйте да използвате само матови сенки . Преливащи се сенки с блещукане със сигурност привличат окото, но в гънките на бръчките ще изглеждат изключително грозно.

 

Highlighter
Опитайте да експериментирате с ежедневния грим и добавете малко блясък на вътрешния ъгъл на окото. Това прави външния вид по-отворен и пронизителен.

Овлажнители

Това е най-важната препоръка за всички жени. Не забравяйте да използвате овлажнители. Внимателно ги подбирайте за вашия тип кожа и винаги се грижете за това. Благодарение на правилната грижа ще можете да си позволите да маскирате много по-малко недостатъци

Червило
Цветът на червилото трябва да добави яркост и младост на изображението. Винените нюанси на червилата вършат отлична работа за това.

Спирала
Добра водоустойчива с гъвкава тънка четка ще ви позволи да покажете дълги спретнати мигли през целия ден. Не се страхувайте да експериментирате с цветове 

 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft