7 признака, които показват, че изобщо не се подържате и не обръщате внимание на външния си вид

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
7 признака, които показват, че изобщо не се подържате и не обръщате внимание на външния си вид
21298
Източник: https://jenata.blitz.bg/
7 признака, които показват, че изобщо не се подържате и не обръщате внимание на външния си вид

Ето и няколко признака, които разкриват, че не държите много на външния си вид.

Има най-малко 7 признака, че една жена изглежда неподдържана:

 

1. Няма капка грим 

Жените без капка грим не винаги изглеждат привлекателни.

По-често те създават впечатление за сънливи, неподдържани лица, които не се интересуват от нищо. Признаци са неравномерният тон на кожата, прорасналите или пък рехавите вежди и "торбичките" под очите.

Факт е, че в момента използването на твърде много козметика се смята за не особено актуално, тъй като на мода е „естественият“ грим. Въпреки това всяки от нас трябва, напускайки дома, да коригира веждите си, да почисти лицето и да приложи поне едно червило за цвят върху устните си.

 

2. Тя се държи като животно в ъгъла

Една поддържана жена със сигурност не иска да бъде в светлината на прожекторите. Тя не изпитва самоувереност, не защото изглежда зле, а защото не обича да се занимава със себе си, да се оглежда в огледалото, да променя нещо, да се разкрасява. Следователно тя не се стреми да се „покаже“, да изправи раменете си, да вдигне глава и да се усмихне на другите.

В резултат на това затворената поза и ограничените движения я правят да изглежда още по-неподдържана.

Многодетната „Мисис Русия“ сподели тайните на стройната си фигура

 

3. Тя не обръща внимание на сухите и цъфтящи краища

Видът на неподдържаната женска коса е отблъскващ. Такава жена изглежда като дошла от друга планета. Поради заетост, неудобство или невнимание тя може да не забележи занемареното състояние на косата си, но отвън това е много видимо и се набива на очи.

Работата е там, че "подрязването на краищата" и освежаването на косата е задължителна процедура за всяка жена и, ако тя не прави това, несъмнено получава етикета "мърла".

 

4. Тя носи неудобни дрехи в размер, различен от нейния

Една жена смята, че никой няма да забележи, че вече трета година носи раздърпан пуловер, който е изгубил формата си, че дънките й са твърде малки или твърде широки. Груба грешка е и лошият цвят на дрехите, който се е променил след прането. Външната необузданост, облеклото, което не съответства на възрастта, външния вид или фигурата, създава едно цялостно "изтъркано" изображение.

 

5. Тя прекрачва границата откъм аксесоари и декорации

Една жена с огромно количество бижута изглежда просто нелепо, приличайки на новогодишно дърво. Различни ярки брошки, мъниста, вериги, обеци и пръстени на всички пръсти привличат вниманието на хората, но не винаги изглеждат подходящи. Те показват слабо естетическо образование и не отиват на една поддържана жена. Това важи особено за евтините бижута.

Във всяка ситуация е достатъчно да сложим един аксесоар, а не всичко, което имате в кутията.

 

6. Тя постоянно носи ластик на главата си

Ако една жена е твърде мързелива, за да се грижи за косата си, тя използва ластици. Най-лесният начин е да съберете косата си в небрежен кок или на лоша опашка. Този прост метод често се използва от момичетата, но те самите разбират, че не изглеждат много елегантни така.

Много по-лесно е да си вплетете модерна плитка или да си направите къса прическа, ако косата толкова ви пречи. Но ластиците са самият символ на пренебрегването.

 

7. Не се интересува от мнението на хората и се държи като мърла

Тя яде банички и хот-дог в движение, не използва салфетки, с които да се почисти. В резултат всичко около нея прилича на кочина. Малките петна по дрехите и следите от храна в ъглите на устата незабавно превръщат жената в неподдържана. А тя междувременно вярва, че се държи свободно и спокойно. Тя смята, че всеки може да мисли, каквото иска, и това е негов проблем

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft