83-годишна секси-баба заби над 50 младока в Интернет, най-младият е само на 19! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
83-годишна секси-баба заби над 50 младока в Интернет, най-младият е само на 19! (Снимки):
7266
Източник: blitz.bg
83-годишна секси-баба заби над 50 младока в Интернет, най-младият е само на 19! (Снимки):

Ако сте от хората, които мислят, че животът свършва след 50, дори 60-годишна възраст, то историята на тази жена ще ви накара сериозно да премислите разбиранията си. Бившата таньорка Хети Ретроейдж (Hattie Retroage), на 83 години от Ню Йорк доказа с пример, че младостта е състояние на душата .

Позитивната старица е 83 години, но постоянно ходи по срещи, както в младостта си. За целта бабката вече осем месеца използва Тиндър, пише в.

"Метро".

палава баба

Хети разказва, че 25 години е била омъжена, родила е деца и е дочакала внуци. Със съпруга си е имала "прекрасни интимни отношения". И когато американката останала сама, тя поискала най-обикновена човешка топлина.  Но да търси половинка сред своите връстници пенсионерката не бързала. Тя е била привлечена от безгрижната лекота, с която към срещите се отнасяли младите мъже.   

В  крайна сметка зад гърба на Хети има срещи с над 50 млади мъже, като най-младият е само на 19 години. При това американката отбелязва, че никога не е правила първата стъпка и инициативата винаги е идвала от страна на мъжете. В момента тя прекарва времето си с 33-годишния си приятел Шон. 

Хети Ретроейдж

Старицата е доста доволна от настоящия си живот и твърди, че не търси сериозни отношения. "Радвам се, че на тази възраст и на този етап от живота ми аз имам толкова любовници, колкото искам. Моята цел е да променя възгледа относно старостта, превръщайки я в нещо вънлуващо", признава Хети. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft