Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз
1650
Pulse Fitness & Spa стартира собствен франчайз

Лайфстайл веригата планира разширяване на своята дейност посредством доказания вече бизнес модел

 

Едва ли има фитнес любител у нас, който не знае за клубовете Pulse Fitness & Spa. Вече над 9 години веригата налага тенденциите във фитнес индустрията в България като категоричен лидер в лайфстайл и уелнес сегмента.

Логична стъпка в развитието на компанията е стартирането на собствен франчайз.

 

През януари 2020 година Pulse Fitness & Spa направи крачка в тази посока, отваряйки клуб в Струмица, Македония – Pulse Fitness & Spa Atlantis. Спортният център се развива повече от добре, което дава амбицията на мениджмънта на веригата да гледа позитивно към франчайз развитие както в чужбина, така и на територията на България.

 

Защо това е сигурна рецепта за успех? Три причини: доказана търговска марка, разработен бизнес модел, предоставяне на „ноу-хау“. Всичко това е на разположение за всеки, който реши да се възползва от предложението и е одобрен. Още един от плюсовете на Pulse Fitness & Spa франчайза е неговата гъвкавост и желанието на Pulse Fitness & Spa да се адаптират към различни по вид и размери помещения.

 

Желаещите да получат повече информация и да кандидатстват за франчайз програмата на Pulse Fitness & Spa могат да го направят на телефони 0700 44 044 и +359 899 926 600 както и на имейл callcenter@pulsefit.bg.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft