Бабините мармаладки - мекички отвън и сочни отвътре
    
    
     
                
            
                13 Октомври 2015
            
            
            21968
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сложете маята в малко от хладкото мляко да шупне. Разбийте яйцето леко и добавете разтопената и охладена мас, брашното, маята и млякото, и омесете от продуктите гладко тесто.
 
Оставете го да втасва на топло место 15 минути.
След това разточете тестото на правоъгълник и го нарежете на квадрати. Върху всяко квадратче поставете по малко мармалад, след което покрийте с друго квадратче тесто.
Хубаво притиснете ръбовете на тестото с вилица, за да се залепят и запечатат плънката. Изпечете мармаладките в загрята на 200 градуса фурна до зачервяване.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








