Бабиният сочен сладкиш с орехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Бабиният сочен сладкиш с орехи
Бабиният сочен сладкиш с орехи
admin
Добавена от: admin
103900
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 яйца
12 супени лъжици захар
12 супени лъжици олио
12 супени лъжици смлени орехи
1/2 чаша прясно мляко
12 супени лъжици брашно
1 бакпулвер
За сиропа:
12 супени лъжици вода
12 супени лъжици захар
1 ванилия
3 супени лъжици какао

Разбиват се яйцата и захарта като за пандишпан. 
Добавят се млякото, олиото, брашното и бакпулверът. 
Сместа се разбива, за да се обедини добре, след което се добавят орехите . 
Пече се в малка тава в предварително загрята фурна на 200 градуса около 25 минути.

В касерола се поставят водата и захарта, оставят се да поврат 5-6 минути, след което се добавят ванилията и какаото. 
Сладкишът се оставя да се охлади и се залива с топлия сироп. След това се поръсва със счукани орехи и се нарязва на кубчета или ромбчета.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft