Бабиният сочен сладкиш с орехи
    
    
     
                
            
                31 Януари 2015
            
            
            105221
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбиват се яйцата и захарта като за пандишпан. 
Добавят се млякото, олиото, брашното и бакпулверът. 
Сместа се разбива, за да се обедини добре, след което се добавят орехите . 
Пече се в малка тава в предварително загрята фурна на 200 градуса около 25 минути.
В касерола се поставят водата и захарта, оставят се да поврат 5-6 минути, след което се добавят ванилията и какаото. 
Сладкишът се оставя да се охлади и се залива с топлия сироп. След това се поръсва със счукани орехи и се нарязва на кубчета или ромбчета.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








