Белтъчна сладост - нещо насищащо сладко само за 15 минути
    
    
     
                
            
                 9 Юли 2015
            
            
            7374
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Това е рецепта за тези, които не обичат да прекарват много време в кухнята, но пък обичат лесните експерименти и насищащия сладък вкус.
Първо смесете белтъкав купа с ванилията, меда, канелата и бакпулвера. Разбийте с миксер, докато стане на сняг.
Натрошавате вафлите (бисквитите) в чиния и добавяте половин лъжичка мед, за да се слепят.
В подходяща висока чаша (най-добре за мелба) сложете малко от натрошените вафли и залейте с вече приготвената сладка белтъчна смес. Редувайте по този начин продуктите, докато се изчерпа цялата белтъчна смес и натрошените вафли. Украсете с половин лъжичка канела и плодове от сладкото.
Автор: vkusotiq
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








