Брунсли - базелски бисквити с шоколад и бадеми
    
    
     
                
            
                12 Декември 2012
            
            
            14955
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Обелените бадеми се смилат, а шоколадът се настъргва ситно. Белтъците с малко захар се разбиват на гъст сняг. Биенето продължава, като постепенно се прибавят останалата захар и вишновката. Накрая внимателно и по малко се изсипват шоколадът, канелата и бадемите. Тестото се омесва добре, разточва се и с формичка се оформят плоски бисквити или се изрязват сладки с произволна форма. Пекат се на слаба фурна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








