Бутер банички рецепти

вход през zajenata.bg
435271

Бутер банички

бутер тесто - 450гр.

сирене - 200гр.
яйца - 2 броя
кисело мляко - 3с.л.
чубрица - 1 ч.л.
магданоз - 2 клончета, ситно нарязан

Бутер тестото се размразява до непълна готовност и се разстила. Върху него се разпределя равномерно плънката, приготвена от млякото, натрошеното сирене, едното яйце и белтъка от другото, подправките.

Тестото се навива внимателно на не много стегнато руло, за да не излезе плънката. Нарязва се на парчета с дебелина приблизително 1 см.

Баничките се подреждат в суха ненамаслена тава, намазват се с отделения жълтък.

Пекат се в силно загрята фурна на 200-220С до зачервяване. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft