Бутер пастички с крем и фондан

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Бутер пастички с крем и фондан
Бутер пастички с крем и фондан
admin
Добавена от: admin
14879
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

за 1 доза:
0.500 кг многолистно тесто по избор
1 доза ванилов крем (или готов пудинг - на д-р Йоткер)
2 ч. ч. сметана
4 с. л. пудра захар
1/2 ч. ч. бяло сладко (фондан)
2 с. л. мармалад от кайсии

От многолистното тесто се оформят и изпичат две платки.
Едната платка се намазва с равномерен пласт от ваниловия крем.
Върху крема се нанася разбитата с пудра захар сметана и се слага втората платка.
Платките се намазват с разредения с топла вода мармалад, заливат се с фондана и се нарязват с остър нож на пастички.
Консумират се непосредствено след приготвянето им.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft