Бърз и лесен унгарски пай с вишни
    
    
     
                
            
                 6 Юли 2015
            
            
            14373
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбийте размекнатото масло със захарта и ванилията, докато стане пухкаво. Прибавете в сместа яйцето и бийте още 3 минути. Сложете 300 грама от брашното, предварително пресято с бакпулвера, в купа, добавете солта и разбъркайте добре. Прибавете маслената смес на три порции към брашното, добавете и млякото. Замесете гладко тесто. 
Махнете костилките и дръжките на вишните, Поръсете ги с 40 гр. брашно и ги объркайте, докато плодовете се покрият с брашно. Покрийте тавичка с размери 50 х 50 см с хартия за печене и сложете вътре тестото на равномерен пласт. На повърхността на тестото равномерно разпределете черешите. Печете сладкиша в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 30 минути. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








