Бърз солен кекс с шунка и кисело мляко
    
    
     
                
            
                25 Март 2014
            
            
            84675
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Фурната се загрява до температура от 190 градуса. Първо в дълбок съд се настъргва кашкавалът. В отделна купа се нарязват шунката и киселите краставички, а в трети съд се смесват: киселото мляко, яйцата, брашното, солта, бакпулвера, докато се получи еднородна смес, без бучки. След това се добавят другите съставки: шунката, краставичките, кашкавалът, мащерката и олиото.
Намажете тавичка с малко олио, а върху него поставете хартия за печене. Върху хартията излейте сместа за тестото и печете 30 минути в загрятата фурна. Докато е още горещ, нарежете готовия кекс на кубчета.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








