Бърза кремпита, която се топи в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Бърза кремпита, която се топи в устата
Бърза кремпита, която се топи в устата
admin
Добавена от: admin
151559
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За кората:

6 жълтъка
1 цяло яйце
8 супени лъжици захар
8 супени лъжици олио
8 супени лъжици студена вода
8 супени лъжици брашно

За крема:

1 литър вода
4 пудинга (ванилия или други)
17 супени лъжици захар
6 белтъка

Първите съставки се смесват и от тях се изпичат 2 тънки кори.

Кремът се приготвя като в 1 литър вода се сваряват 4-те пудинга с 5 супени лъжици захар.

6-те белтъка се разбиват с 12 супени лъжици захар, след което лъжица по лъжица се добавят в пудинга и се разбърква.

Едната кора се намазва го получения крем, а другата кора се поставя върху крема.

Украсява се със сметана, пудра захар или конфитюр по желание.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft