Рецепти за лазаня

вход през zajenata.bg
287477

Бърза лазаня

1/4 пакет кори за лазаня

1/2 л прясно мляко
400 г кайма
250 мл доматено пюре
1 пакет замразени зеленчуци (комбинация от моркови, грах, гъби и т. н.)
1 глава лук
3 – 4 с. л. зехтин
1 с. л. босилек
250 г кашкавал
сол и смлян черен пипер

• Лукът се нарязва и се запържва.
• Добавя се каймата и се бърка, докато покафенее.
• Изсипват се зеленчуците, след това доматеното пюре.
• Посолява се, прибавят се подправките.
• В намазнена тава се подрежда слой кори за лазаня, слой от сместа и още един слой кори.
• Залива се с малко прясно мляко и отново се прибавя слой от сместа.
• Завършва се със слой кори.
 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft