Бързи банички с шунка, кашкавал и маслини
    
    
     
                
            
                10 Декември 2014
            
            
            761040
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Шунката, кашкавалът и чушката се нарязват на кубчета. Маслините се режат на колелца, след което се добавят към предните нарязани продукти. Всичко се смесва добре и се разпределя равномерно върху тестото, предварително разтворено и леко разточено на работния плот. Навива се на руло и се нарязва на парчета. Получените охлювчета се подреждат в тава, застлана с хартия за печене, намазват се с разбит жълтък, поръсват се с малко настърган кашкавал и се пекат във фурна, загрята на 180 - 200 градуса за 20 - 25 минути.




Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








