Бързи соленки с крема сирене
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            181807
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Маргаринът (250 г) се разбива със сиренето (1 опак.). Прибавят се солта (1 ч.л.), захарта (1 щип.) и брашното (350 г). От продуктите се омесва меко тесто, от което се изрязват формички. Соленките се поръсват със сусам (2 с.л.) и се изпичат в намаслена и наръсена с брашно тавичка до златисто.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








