Бял течен шоколад
    
    
    
                
            
                20 Август 2014
            
            
            7311
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Първо бланширайте бадемите във вряща вода, обелете ги, подсушете с кухненска кърпа и ги запечете на тефлонов тиган, докато сменят цвета си. Смелете ги в блендер. Сметаната поставете в тенджерка. Когато започне да се загрява и да образува мехурчета отстрани, добавете настъргания шоколад, като непрекъснато разбърквате. Когато се разтопи шоколадът, прибавете маслото, нарязано на кубчета, и разбъркайте хубаво, докато всички съставки се съединят. Накрая добавете смлените бадеми, меда и конфитюра от кайсии. Шоколадът се поставя в буркан и се охлажда добре преди сервиране. Съхранява се в хладилник.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








