Великденски сладкиш без печене. Вкусен, лесен и чудесен. Внесете празнична наслада в дома си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Великденски сладкиш без печене. Вкусен, лесен и чудесен. Внесете празнична наслада в дома си
Великденски сладкиш без печене. Вкусен, лесен и чудесен. Внесете празнична наслада в дома си
21345
Великденски сладкиш без печене. Вкусен, лесен и чудесен. Внесете празнична наслада в дома си
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти:

половин кг маслени бисквити

200 гр масло

300 гр варено кондензирано мляко

150 гр кондензирано мляко

към 150 гр орехови ядки

по 100 гр млечен и бял шоколад

 

За да приготвите тази вкусна торта, първо разбийте маслото с миксер, за да придобие пухкав вид.

Прибавете непрекъснато кондензираното мляко. Ред е на вареното кондензирано мляко.

Много сладкари препоръчват кондензираното мляко да се вари директно в кутията – така се получава прекрасен карамелен крем за различни сладкиши.


Разбийте цялата смес около 2 минути.

В същата смес поставете натрошените бисквити и половината смлени орехи.

Отново разбъркайте и прехвърлете всичко в подходяща форма.

Разтопете шоколадите поотделно.

Необходимо е да се отбележи, че шоколадът задължително се разтопява на водна баня и никога директно в съд на огън.

Полейте оформената торта първо с разтопения млечен шоколад, а после и с белия.

Поръсете я с останалите орехи.

Оставете сладкиша настрани за 2-3 часа. Приберете го за кратко в хладилника, а после сервирайте./ novinibg.net/

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft