Вече не пържа рибата-Лесна и бърза за приготвяне, оказва нежна и с румена коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече не пържа рибата-Лесна и бърза за приготвяне, оказва нежна и с румена коричка
Вече не пържа рибата-Лесна и бърза за приготвяне, оказва нежна и с румена коричка
13665
Вече не пържа рибата-Лесна и бърза за приготвяне, оказва нежна и с румена коричка
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Рецептата е доста проста и бърза за приготвяне, рибата е много нежна и ароматна с румена коричка.

Съставки:

  • скумрия - 2 броя;
  • сметана - 100-150 г;
  • лук - 2 броя;
  • олио, сол и черен пипер на вкус.

Рецепта:

  • Готовото филе скумрия се нарязва на порции и се поставя в купа. Сол и черен пипер, добавете подправки на вкус и изсипете заквасена сметана, разбъркайте.
  • Нарежете лука на дебели пръстени, разпределете на дъното на съда за печене. Предварително намажете дъното с масло.
  • Разстелете рибата, изсипете соса и покрийте формата с фолио.
  • Загрейте фурната до 180 градуса и печете рибата за 20 минути.
  • Отстранете фолиото и оставете ястието да покафенее още 10 минути. Добър апетит!
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft