Вече не пържа рибата-Лесна и бърза за приготвяне, оказва нежна и с румена коричка
12 Април 2021
13665
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Рецептата е доста проста и бърза за приготвяне, рибата е много нежна и ароматна с румена коричка.
Съставки:
- скумрия - 2 броя;
- сметана - 100-150 г;
- лук - 2 броя;
- олио, сол и черен пипер на вкус.
Рецепта:
- Готовото филе скумрия се нарязва на порции и се поставя в купа. Сол и черен пипер, добавете подправки на вкус и изсипете заквасена сметана, разбъркайте.
- Нарежете лука на дебели пръстени, разпределете на дъното на съда за печене. Предварително намажете дъното с масло.
- Разстелете рибата, изсипете соса и покрийте формата с фолио.
- Загрейте фурната до 180 градуса и печете рибата за 20 минути.
- Отстранете фолиото и оставете ястието да покафенее още 10 минути. Добър апетит!
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари