Имах парче свинско - нарязах 1 портокал и си облизахме пръстите всички по два пъти!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Имах парче свинско - нарязах 1 портокал и си облизахме пръстите всички по два пъти!
Имах парче свинско - нарязах 1 портокал и си облизахме пръстите всички по два пъти!
15246
Имах парче свинско - нарязах 1 портокал и си облизахме пръстите всички по два пъти!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Свинското печено , приготвено по този начин, е изключително оригинално и вкусно. Бърза, лесна и апетитна, тази рецепта за Свинско с портокали ще ви накара да си оближете пръстите. Месото става крехко и сочно, а гарнитурата  можеш да си я хапваш и като основно! Ето как се приготвя нежното Свинско-акордеон :

Свинско-акордеон с портокали

Продукти:

1 кг свинско филе

1 портокал

сол и черен пипер

червен пипер

1 супена лъжица горчица

40 мл олио

200 г домати

4 бр. гъби

1 глава лук

Приготвяне:

Измийте и подсушете месото.

Нарежете го на ивици, без да прерязвате парчето месо додолу.

свинско акордеон

Поставете по един портокалов резен във всеки разрез.

свинско с портокали

Смесете всички съставки за маринатата и я разпределете върху месото.

марината свинско

Накълцайте гъбите и нарежете лука на ситно.

мариновано свинско

Поставете доматите около месото и добавете гъбите и лука.

свинско печено

Покрийте с фолио и печете на 180 ° C за 50 минути.

свинско с портокали

След това можете да развиете месото и да го оставите да се запече, за да хване златиста коричка.

свинско с лук и гъби

Много вкусно!

Ето и видеорецептата:

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft