Гарбюр

вход през zajenata.bg
Гарбюр
admin
Добавена от: admin
5974
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Сваряваме до полуомекване един ден предварително накиснатия фасул (грах) във водата, в която е киснал. Прибавяме нарязаното на ивици зеле, нарязаните на кръгчета картофи и моркови, костта от шунка (или пушеното месо), връзката ароматни треви, черен пипер и сваряваме до омекване. Изваждаме месото, обезкостяваме го, нарязваме на кубчета и го връщаме в супата. Картофите и зеленчуците намачкваме леко с лъжица. Посоляваме супата и прибавяме гъшата мас.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft