Гроздов пай с бутер тесто

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Гроздов пай с бутер тесто
Гроздов пай с бутер тесто
admin
Добавена от: admin
11443
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Размразете многолистното тесто. Намажете форма за торта или тавичка с малко масло, разстелете отгоре равномерно тестото. Печете в предварително затоплена фурна на умерена температура. Извадете и оставете да се охлади. Наръсете по края с пресята пудра захар. Измийте и подсушете гроздето, като го отделите от дръжките, след това разпределете равномерно зърната върху тестото. Разтворете желатина в малко хладка вода, прибавете в кипналия ментов чай, подсладете. Оставете да се охлади и залейте пая.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft