Гръцка лимонова супа
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            8357
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	½ ч. ч. паста орзо
	2 кубчета пилешки бульон
	3 яйца
	сок от 1 голям лимон
	лимонови кръгчета за гарниране
	Слага се да заври 1.5 л вода. Прибавят се кубчетата MAGGI® Силен Пилешки бульон и пастата. Вари се 5 мин. Отстранява се от огъня.
	Яйцата се разбиват на пяна. Към тях се добавят лимоновият сок и 1 с.л. студена вода. Черпак от горещия бульон се сипва бавно в яйчната смес при непрекъснато разбъркване.
	Слагат се още 2-3 черпака от горещия бульон и яйчната смес се налива в останалата супа. Разбърква се и се сервира веднага с резенчета лимон.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








