Гъбен пастет със зеленчуци

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Гъбен пастет със зеленчуци
Гъбен пастет със зеленчуци
admin
Добавена от: admin
13464
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

300 гр. гъби
400 гр. моркови
1 кисела краставичка
200 гр. лук
120 гр. аспержи
3 скилидки чесън
черен пипер на вкус
лют червен пипер на вкус
сол на вкус
1/3 с.л. зехтин

Нарежете лука на средни кубчета, гъбите - по желание, морковите на кръгчета, а аспержите на 4 части. Чесъна нарежете на ситно.
Сварете аспержите в подсолена вода за 2 минути и ги охладете под студена струя вода. Сварете морковите до готовност и ги охладете по същия начин.
Запържете лука и чесъна до златисто в загрят зехтин. Прибавете гъбите и гответе, докато водата се изпари. Прибавете сварените зеленчуци, ситно нарязаната краставичка, подправките на вкус и гответе за минута при постоянно бъркане. Охладете и пасирайте зеленчуците до получаване на гладък пастет. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft