Гъбена чорба с картофи
    
    
     
                
            
                26 Ноември 2013
            
            
            61130
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    Гъбите се измиват старателно и се режат на филийки. Маслото се разтопява в тиган и в него се задушават гъбите с 30 мл. вода. Оставя се да покъкри на бавен огън около 15 минути, след което върху гъбите се поръсва грисът и се бърка интензивно около 6-7 минути. Щом се позапържи, се прибавят нарязаните на кубчета картофи и останалото масло. Доливат се 2 литра гореща вода и се оставя да заври. Щом водата кипне, се добавят подправките (на вкус) и супата се готви още 20-тина минути. Поднася се поръсена с нарязания магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








