Гювечета по овчарски - винаги актуални, бързи и вкусни

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Гювечета по овчарски - винаги актуални, бързи и вкусни
Гювечета по овчарски - винаги актуални, бързи и вкусни
admin
Добавена от: admin
75980
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. кайма
1/2 ч.ч. олио
1 глава лук
5 домата
4 яйца
150 гр. сирене
3-4 с.л. соев сос
50 гр. кашкавал
4 люти чушлета, по желание
черен пипер
червен пипер
чубрица
кубче бульон (зеленчуков)

Сложете в загрятото олио лука, нарязан на едро, каймата и доматите, нарязани на кубчета. Разбъркайте добре, за да се запържат лукът и каймата. След това овкусете с чубрицата, натрошения бульон, черния и червения пипер. Получената смес прехвърлете в гювечета. Отгоре сипете по малко соев сос и натрошено сирене. Разбийте яйцата, добавете настъргания кашкавал и тази смес разпределете върху гювечетата. Най-отгоре поставете по едно люто чушле (по желание). Пъхнете гювечетата във фурната и още горещи ги сервирайте с малко нарязан магданоз отгоре.

Автор: lakomnik.bg

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft