Дип от патладжан с варени яйца
    
    
     
                
            
                 4 Септември 2013
            
            
            23041
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 патладжана
	3—4 счукани скилидки чесън
	сол на вкус
	4—5 лъжици олио
	2 яйца
	оцет/лимонов сок
	за украса: ситно нарязан магданоз, лют червен пипер
	Опечете патладжаните, обелете ги и ги стрийте на пюре. При бавете счукания чесън, сол на вкус и 4—5 лъжи олио. Сварете твърдо яйцата и след като изстинат, ги нарежете на ситно. Прибавете ги към патладжаненото пюре. Подправете сместа с оцет или лимон на вкус и я разбийте добре.
	Украсете със ситно нарязан магданоз и/или лют червен пипер. Поднесете с препечени филийки или солени крекери.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








