Дип с тиквички и синьо сирене
    
    
     
                
            
                27 Февруари 2012
            
            
            17443
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	400 гр. тиквички
	50 гр. орехови ядки
	50 гр. синьо сирене
	50 гр. заквасена сметана
	2 ск. чесън стар
	2 гр. черен пипер млян
Обелете тиквичките, нарежете ги напречно на 2-3 парчета и ги настържете на едро. Пуснете ги в кипяща подсолена вода и варете не повече от 6-7 минути. Прецедете през гевгир, в който ги оставете до пълно изстиване. В подходяща купа объркайте добре до еднородна смес всички изброени продукти, като ореховите ядки нарежете дребно. Насипете предястието в плитка салатиера и отгоре го поръсете с копъра. Може да го поднесете и като дип към солени крекери или върху филийки хляб.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








