 
                
            1. От маята, топлото мляко и брашното омесете меко тесто, оставете го за 10-15 минути на топло да втаса, а през това време: 
2. Разбийте с вилица яйцата и добавете натрошеното сирене (не настъргано, желателно е да е натрошено). 
3. Разтопете маста. 
4. Разделете тестото на две части (за да ви е по-лесно да го разточите). Разточете всяка на четвъртита кора с дебелина един пръст. Нарежете я на квадратчета. Намажете всяко парче с плънката от яйца и сирене и подпъхнете навътре страничните ръбове. След това ги навийте на руло. Потопете рулцата в разтопената мазнина (трябва да се потопят целите), поставете ги в ненамазнена тавичка. Така се процедира с цялото тесто. 
5. В останалата плънка добавете малко мляко, разбъркайте и излейте сместа върху сиренките в тавата. 
6. Оставете ги да втасат - тавата трябва да се напълни - около 30 мин. 

7. Печете ги на 250 градуса първите 10 минути. а след това намалете фурната на 200 градуса и печете, докато се зачервят. 



 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








