Домашен ябълков пай със сметана
    
    
     
                
            
                 1 Декември 2014
            
            
            14001
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Измийте ябълките, обелете ги и ги нарежете на ситно. Поръсете ги със захарта, добавете ром и задушете, докато омекнат, след което ги оставете да се охлаждат.
Омесете тесто от посочените продукти и го оставете на хладно място малко да престои.
Поставете тестото в намаслена тава и го разтеглете до дебелина два сантиметра.
Сложете да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса около 30 минути.
Изпеченото тесто се намазва с приготвения пълнеж и тавата се пъха във фурната да се запече 10-тина минути.
Готовият пай се украсява с разбитата сметана.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








