Емпанадас с тофу и ориз

вход през zajenata.bg
Емпанадас с тофу и ориз
admin
Добавена от: admin
7812
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 ч. ч. сварен ориз
2 скилидки чесън
1 голяма пиперка (нарязана на кубчета)
1 с. л. смлян кимьон
1 с. л. накълцан магданоз
50 гр. тофу (натрошено)
2 с. л. соев сос тамари
12 емпанадас или тортили (неопечени и замразени)

 Загрейте фурната до 180° C. Запържете чесъна 3 мин., прибавете пиперката, кимьона, магданоза, тофуто и тамарито и пържете още 5 мин. Прибавете сварения ориз и разбъркайте добре. С лъжица гребнете част от плънката и я поставете в средата на питката, като внимавате да остане достатъчно място отстрани. Загърнете долната част над горната, така че да оформите полукръг. Притиснете краищата като използвате вилица, за се слепят добре. Поставете върху хартия в тавичка и печете 20 мин. или докато придобият златисто кафяв цвят. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft