Как да си приготвим яйца

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
За да се отдели белтъкът лесно, без да се разкъса жълтъка
112219

За да се отдели белтъкът лесно, без да се разкъса жълтъка

За да се отдели белтъкът лесно, без да се разкъса жълтък ът, яйцето се счупва и се изсипва в книжна фунийка с дупчица на заострения край, която се слага във водна чаша. Белтъкът изтича постепенно в чашата, а жълтъкът се запазва цял във фунийката.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft