Зелен фасул с кисело мляко
    
    
    
                
            
                31 Юли 2012
            
            
            31941
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	400 г зелен фасул
	2-3 моркова
	2 домата 
	1 глава лук 
	1 яйце
	2-3 стръка пресен чесън
	100 г кисело мляко
	40 г краве масло 
	джоджен 
	сол 
Лукът и морковите се нарязват на ситно. Задушават се в сгорещеното масло до пълно омекване. Прибавят се обелените и нарязани на ситно домати. След като се изпържат доматите се слага предварително задушеният в малко вода зелен фасул. Като се запържи и фасулът, съдът се отстранява от огъня. Прибавят се ситно нарязаният чесън, джоджен, сол, застройва се с разбитото с кисело мляко яйце, разбърква се и се поднася. По желание ястието може да се изсипе в тавичка, предварително намазана с мазнина, и да се запече в умерена фурна!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








