9 Декември 2011
                
                96654
            
                                                                        Изгаряне на мазнини с вода
                                                                                                Изгарянето на мазнини със зелен чай
                                                                                                
                            Изгарянето на мазнини с грейпфрут
                                                                                                Изгаряне на мазнини с канела
                                                                                                Изгарянето на мазнини с обезмаслени млечни продукти 
                                                                                                Изгаряне на мазнините с протеин
                                                                                                Изгаряне на мазнините с пикантна храна
                                                            
                Изгарянето на мазнини с грейпфрут
	Според някои изследвания редовната употреба на  половин грейпфрут  или 150 г. прясно изтискан сок преди или след ядене може да намали теглото с 2 кг за период от две седмици. Това е така поради простата причина, че грейпфрута намалява нивото на инсулин, което от своя страна намалява желанието за ядене. Естествено колкото по-малко ядете толкова по-малко калории ще приемате и организма ще се заеме с израходването на вече натрупаните мазнини.
	Ако не обичате да ядете грейпфрут, изстискайте сока и го смесете със сок от портокал и лимон. Получения коктейл допълнително
Още от "Съвети отслабване"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







